A kezdeményezés

Örömmel mutatjuk be Waldorf-óvoda-kezdeményezésünket, amelyet három lelkes és elkötelezett anyuka, valamint a Christophorus Waldorf Iskola fenntartója indított útjára. 

Közösségünkbe nagy szeretettel várjuk a csatlakozni kívánó családokat, ahhoz, hogy 2021. szeptember 1-én a Christophorus Waldorf Óvoda megnyithassa kapuit. Óvodánk kis létszámban, meghitt, családias környezetben, Waldorf-pedagógiai szemléletben működik majd. Az óvoda a Kőbánya-Kispest metrómegállóhoz közel, a Mádi utca – Sibrik Miklós út kereszteződésénél található Christophorus Waldorf Iskola egyik épületében kap helyet, amelyet egy nagyméretű füves, bokros, fás kert vesz körül. Busszal és autóval is könnyen megközelíthető.
Óvónőink Pákóci Krisztina és Haraszti Gabriella. A harmadik óvodapedagógus kiválasztása folyamatban van.
Intézményünk engedélyeztetése augusztus hónapban fejeződik be, ezért a hozzánk jelentkező családoknak gyermekeiket be kell íratni a körzetes óvodába, 2021. április 26. és 2021. május 14. között. Amint a Christophorus Waldorf Óvoda megkapja a működéshez szükséges dokumentumokat, az ide felvételt nyert gyermekeket átvesszük.
Jelentkezésről, pedagógiánkról, pedagógusainkról részletesebben a honlapon olvashatnak. 

Várjuk szeretettel alakuló óvodánkba!
Christophorus Waldorf Óvoda alapítói közössége

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s